You are star. The flow

Be yourself

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja aidoista kokemuksista. Jos saan valita, katson eletystä elämästä tehdyn dokumentin tai henkilökuvan ennen fiktiivistä tarinaa.

 

be yourself

 

Olen elämäni aikana ihaillut monia suuria sankareita. En varsinaisesti ole asettanut ihmisiä arvojärjestykseen, vaan he ovat vaikuttaneet elämääni jollakin selittämättömällä energialla tai auralla. Mielenkiintoisen tyypin vaikutusvalta on ollut niin voimakasta, että olen halunnut ymmärtää sitä ja päästä kokemaan sen ihan aidosti. Kummallista, kun elämä sujuu with the flow – ne mielenkiintoisimmat ihmiset osuu samalle tielle ja yhteistyö voi alkaa siinä silmänräpäyksessä. Tänään olen apulaistuottaja. Huomenna jotain vielä enemmän.

Kun nukut

Ensimmäinen viikko uudessa tehtävässä menikin ohi Strömsön. Tiistai varsinkin oli erikoinen päivä. Minut nukutettiin ensimmäistä kertaa elämässäni. Ennen nukahtamista huusin, koska käsivarteeni sattui. Muutaman tunnin päästä kuulin, kun joku toisti nimeäni. Yritin saada silmäni auki. Omituista oli olla valveen rajamailla, ymmärtämättä näinkö unta vai todellisuutta.

Mitä tapahtuu nukutuksen jälkeen?
  • Sinut herätetään heräämössä. Suloinen ääni kutsuu paksun pilven takaa takaisin maan pinnalle.
  • On pakko nousta, koska olet maannut jo yli tunnin.
  • Jostakin syystä sössötät  jotain, mutta uni vie. Puhe kuulostaa örinältä.
  • Syöt tarjottua ruokaa, ja samalla sotket koko pöydän. 
  • Hommaat itsellesi  kyydin, etkä puhelun jälkeen muista kenelle soitit. (Soitin pomolle.)
  • Et ehkä koskaan muulloin nuku joka askeleen välissä tai vaatteita vaihtaessasi. Et muista keskusteluista mitään. Katsot itseäsi peilistä, mutta näet kauniita pilven hattaroita. 
Unet ennen aamua
Näen usein unia. Tiistaisen toimenpiteen jälkeen unet ovat olleet outoja. Olen katsonut omaa elämääni kuin parastakin dokumenttia. Vuoteeni jalkopäässä seisoo ihminen tummat silmälasit nenällään ja tarkastelee papereita, ei puhu mitään. Toisessa kuvassa naiset on asetettu riviin ja heitä kuvataan pikkutarkasti päästä varpaisiin. Eräs heistä on hento ja kuulasihoinen.  Hänellä on musta, tarkasti rajattu polkkatukka. Katson kuvaa kauempaa, vaikka olen itsekin heidän joukossaan. Yksi kuva ihan huutaa taivaan keskellä, kun joku repii sotkuisia lankakasoja ehtiäkseen ajoissa perille. 

Minusta tuli apulaistuottaja.

Unelmista totta – with the flow

Tässä minulle todellisessa unelmista tottassaen malta odottaa seuraavaa työpäivää. Tiedän, että minulle on varattu joitakin tehtäviä ja vastuutakin. Parasta on, että olen vaikuttunut omasta aurastani. Pystyn tähän ja moneen muuhunkin. Tiistainen uni teki hyvää, luottamus pomoon ja alkavaan työhön on entistä lujempi. Tällä kertaa minulla on lupa olla yhtä aikaa herkkä ja luja. Voiko highly sensitive person enempää pyytää. Kiitos Wester Production!

 

By solveighuntu

Olen 40-vuotias erityisherkkä taiteilija. Pohjalaiset juuret pitävät jalkani tukevasti maan pinnalla, samalla kun elämänjanoinen sieluni lentää vapaana uusia kokemuksia haalien.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *